Lyofilizovaná arónia sušená mrazom
Lyofilizovaná arónia sušená mrazom
Lyofilizovaná arónia sušená mrazom. Vhodná na dlhodobé uskladnenie a zaisťuje 100% obsah živín a všetkých prospešných látok.
Lyofilizácia je inovatívny spôsob sušenia mrazom pri teplote -40°C, pri ktorom si ovocie zachováva svoju farbu, chuť a samozrejme obsah vitamínov, minerálov a všetkých látok. Pri tomto procese dochádza k vysušeniu obsiahnutej vody v ovocí za extrémne nízkej teploty a tlaku. Výsledkom je na vzhľad takmer totožné ovocie, avšak príjemne chrumkavé.
Výhody lyofilizovaných potravín:
- zachovávajú si vitamíny, minerály, nutričné hodnoty aj chuť
- vydrží aj niekoľko rokov
- kedykoľvek pripravené na konzumáciu
- nízka hmotnosť zabezpečuje skvelú voľbu na desiatu prípadne turistiku
- možnosť čiastočne vrátiť do pôvodného stavu (rehydratovať) pridaním vody
- ľahká a chutná vitamínová a energetická bomba
Skladovanie:
Skladujte pri izbovej teplote. Dôkladne uzatvárajte.
Parametre
Veľkosť | 100 g |
---|